Reserveer een tafel
Menu

A LA CARTE

Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.

Bij aperitief
Oesters per 3 stuks
€15
oesters per 6 stuks
€28
Oesters per 9 stuks
€40

Deze mooie volle Zeeuwse oesters komen uit de beste kweekgebieden met veel stroming en een hoog voedselaanbod Tafelcultuur - De Oesterij Special wordt gekweekt in zakken en mandjes die worden vastgezet aan zogenaamde oestertafels. Door de golven en het getij krijgt deze oester een mooie diepe vorm en een dikkere schelp. De affinage in gezuiverd Oosterscheldewater zorgt voor een mooi uitgebalanceerde, zoetere smaak. Omdat het een special betreft, is de oester mooi vol. Dit zorgt voor een rijke, romige smaakbeleving.

Iberico de Bellotta “Pata Negra” 30 gram
€17

Jamón ibérico is de droog gezouten ham van zwarte Iberische varkens, met een zachte textuur en rijke, hartige smaak. Het vetgehalte is relatief hoog omdat een goede iberico ham vet tussen de spieren gewoven heeft, vergelijkbaar met het Japanse Kobe bief. Dit gemarmerde vlees is specifiek voor deze varkens en geeft een rijke smaak.

a la carte
Tartaar van Hereford Rund
€25

Dumpling met langoustine / crudite van witlof / bundelzwam / XO saus

Skrei
€25/38

Gebakken winterkabeljauw "skrei" / risotto / gember / zandpeen / citroengras beurre blanc

Coquille St.Jacques
€28

Gebakken Coquille / Guanciale / crème van topinamboer / structuur van Roscoff ui in gelei van gekarameliseerde rode wijn / walnootdressing / schuim van fenegriek

Ravioli van romesco
€25

Ravioli gevuld met ui, paprika en amandel / kervel knolletjes / gedroogde tomaat / jus van gebrande amandel en knoflook * supplement gebakken kalfszwezerik 15,-

Gemarineerde eendenlever
€30

Gemarineerde eendenlever / Turkse kweepeer / truffels van Epoisses

Barberie Eend
€37

Gebakken eendenborst / confit de canard / Japanse ingelegde pruimen “Umeboshi” cannelloni van duinaardappel en wijnzuurkool / jus van eend - Supplement gebakken eendenlever 15,-

Dessert Deschamps
€15

Karnemelksorbetijs / Semifreddo van honing en vanille / waterijs van citroen en munt meringue met rozemarijn en sinaasappel / soesjes met kalamansi crème

Chocolade dessert
€19

Chocolade Amarene taartje / tutti frutti bar / ruby chocolademousse met bosbes / crème brulee van pure chocolade roomijs van melkchocolade en Ierse whisky likeur Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Kaas
€19

Keuze van de Kaaswagen * Kaas i.p.v. dessert supplement 7,-

Koffie met friandises
€15

Koffie of thee naar keuze uitgebreid met kleine huisgemaakte zoete lekkernijen

Menu

Deschamps

4 Gangen
€90

Tartaar / Skrei / Barberie Eend / Dessert

5 Gangen
€110

+ Ravioli

6 Gangen
€130

+ Coquille St. Jacques

7 Gangen
€150

+ Gemarineerde eendenlever

8 Gangen
€165

+ Kaas

9 Gangen
€175

+ Koffie Friandises

vegetarisch 4 gangen
€85

Wij serveren geen veganistische gerechten

Arrangement

Wijn

Per glas
€9

Superior €15

Per 1/2 glas
€5

Superior €8,50

Per 1/3 glas (bob)
€3
Menu Compleet

Arrangementen

Wat houdt dit Menu Deschamps Compleet precies in:

  • Wij ontvangen u met een bruisend aperitief
  • Serveren ons menu van de Chef “Deschamps” inclusief amuses
  • Schenken bij ieder gerecht een half glas bijpassende wijn
  • Voorzien u van tafelwater
  • Sluiten af met koffie of thee met friandises
  • Voor kaas i.p.v. dessert rekenen wij een supplement
  • Bij aanpassingen binnen menu kunnen wij een ook supplement berekenen

U dient vooraf te reserveren en aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement

Arrangement

Compleet

Compleet 4 gangen
€125
Compleet 5 gangen
€135
Compleet 6 gangen
€155
Compleet 7 gangen
€175
Compleet 8 gangen
€190
Cheval Blanc

Contact

Openingstijden:

Lunch: 
Vrijdag:
12:00 – 14:00


Diner:
Dinsdag – Zaterdag:
18:00 – 22:00