Reserveer een tafel
Menu

A LA CARTE

Het Menu is vernoemd naar onze chef-kok Huub van der Velden. De combinatie van de verschillende gerechten geven een uitstekende indruk van de diversiteit aan smaken en technieken die onze keuken rijk is. Het menu wisselt voortdurend van samenstelling gelet op het aanbod op de markt van seizoen producten.

Bij aperitief
Oesters per 3 stuks
15
oesters per 6 stuks
28
Oesters per 9 stuks
40

Deze mooie volle Zeeuwse oesters komen uit de beste kweekgebieden met veel stroming en een hoog voedselaanbod Tafelcultuur - De Oesterij Special wordt gekweekt in zakken en mandjes die worden vastgezet aan zogenaamde oestertafels. Door de golven en het getij krijgt deze oester een mooie diepe vorm en een dikkere schelp. De affinage in gezuiverd Oosterscheldewater zorgt voor een mooi uitgebalanceerde, zoetere smaak. Omdat het een special betreft, is de oester mooi vol. Dit zorgt voor een rijke, romige smaakbeleving.

Iberico de Bellotta “Pata Negra” 30 gram
17

Jamón ibérico is de droog gezouten ham van zwarte Iberische varkens, met een zachte textuur en rijke, hartige smaak. Het vetgehalte is relatief hoog omdat een goede iberico ham vet tussen de spieren gewoven heeft, vergelijkbaar met het Japanse Kobe bief. Dit gemarmerde vlees is specifiek voor deze varkens en geeft een rijke smaak.

a la carte
Zeebaars
26

Gemarineerde zeebaars / ceviche van zeebaars / salade van sushi rijst / krokant van wilde gamba schuim van gefermenteerde Taiwanese zwarte bonen

Rogvleugelfilet
27/39

Geroosterde rogvleugelfilet / fregola tostata / Zeeuws zeekraal / gegrilde Gordal olijf / groene Sansho olie / tomaat / saus van witte wijn

Coquille St.Jacques
28

Gebakken Coquille / Guanciale / crème van topinamboer / structuur van Roscoff ui in gelei van gekarameliseerde rode wijn / walnootdressing / schuim van fenegriek

Bretonse Artisjok & Noord-Hollandse Opperdoes
25

Artisjok / Fritot van Hollandse bloemkool / Noord hollandse Opperdoes / piccalilly / zomer cantharel / groentenjus

Gemarineerde eendenlever
30

Gemarineerde eendenlever / Bonbons van rabarber en pure chocolade / ”Bread and Butter” van vanille en rozemarijn / lauwwarm gegaarde rabarber

Parelhoen
37

Op de huid gebakken parelhoenfilet / confit van het boutje / lauwwarme paté van het haasje met gerookte Italiaanse bergham / gepofte koolrabi / jus met Jamaicaanse peper / geschaafde zomertruffel - Supplement gebakken eendenlever 15,-

ZOMERSPECIAL A LA CARTE - TOURNEDOS ROSSINI
55

Gebakken tournedos / gebakken eendenlever / zomertruffel / madeira - Supplement menu 25,-

Dessert Deschamps
15

Mousse van kalamansi / chiboust van kaneel / schuimpjes van gebrande kokos en umebushi / bosbes / roomijs van basmatie rijst / crumble van citroen en macadamia

Chocolade dessert
19

Semi freddo van witte en pure chocolade en limoen / Brandewijn chocoladetruffels / galettes van pure chocolade, nougatine en Marokaanse munt / luchtige chocolade ganache met koffie / mousse van chocolade en steranijs / sorbet van pure chocolade / Chocolade i.p.v. Dessert Deschamps supplement 7

Kaas
19

Keuze van de Kaaswagen * Kaas i.p.v. dessert supplement 7,-

Koffie met friandises
15

Koffie of thee naar keuze uitgebreid met kleine huisgemaakte zoete lekkernijen

Menu

Deschamps

4 Gangen
90

Zeebaars / Rog / Parelhoen / Dessert

5 Gangen
110

+ Bretonse Artisjok & Noord-Hollandse Opperdoes

6 Gangen
130

+ Coquille St. Jacques

7 Gangen
150

+ Gemarineerde eendenlever

8 Gangen
165

+ Kaas

9 Gangen
175

+ Koffie Friandises

vegetarisch 4 gangen
90

Wij serveren geen veganistische gerechten

Arrangement

Wijn

Per glas
9

Superior €15

Per 1/2 glas
5

Superior €8,50

Per 1/3 glas (bob)
3
Menu Compleet

Arrangementen

Wat houdt dit Menu Deschamps Compleet precies in:

  • Wij ontvangen u met een bruisend aperitief
  • Serveren ons menu van de Chef “Deschamps” inclusief amuses
  • Schenken bij ieder gerecht een half glas bijpassende wijn
  • Voorzien u van tafelwater
  • Sluiten af met koffie of thee met friandises
  • Voor kaas i.p.v. dessert rekenen wij een supplement
  • Bij aanpassingen binnen menu kunnen wij een ook supplement berekenen

U dient vooraf te reserveren en aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit arrangement.

Let op! Het “Menu Compleet” kan niet afgerekend worden in combinatie met kadobonnen
(met uitzondering van onze eigen Cheval Blanc kadobon)

Arrangement

Compleet

Compleet 4 gangen
125
Compleet 5 gangen
150
Compleet 6 gangen
175
Compleet 7 gangen
195
Compleet 8 gangen
210
MIDWEEK ARRANGEMENT compleet

DINSDAG/WOENSDAG/DONDERDAG

MENU DESCHAMPS 3 GANGEN
69
COMPLEET 3 GANGEN
99

Vermeld bij reserveren dat u gebruik wilt maken van het midweek arrangement. - niet in combinatie met kadokaarten

Cheval Blanc

Contact

Openingstijden:

Lunch: 
Vrijdag:
12:00 – 14:00

Diner:
Dinsdag – Zaterdag:
18:00 – 22:00

Zondag & Maandag gesloten